Juku-Kalle Raid: tüüpiline keskerakondlik nõmedus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe KesKus peatoimetaja Juku-Kalle Raid.
Ajalehe KesKus peatoimetaja Juku-Kalle Raid. Foto: Toomas Huik

„Üks poolearuline loll linnavalitsusest keerab tuksi 2500 inimese õhtu“, kommenteeris Tallinna Linnavolikogu IRLi fraktsiooni liige Raid ning lisas, et viitamine kaklusele eelmisel samas kohas toimunud üritusel ei ole adekvaatne jutt, vaid täiesti nõder põhjendus. 

„Sama hästi võiks keelata ära ujumise ja sulgeda kõik rannad, kuna mingi purjus sell on suvatsenud ujuma minna ning ära uppunud,“ tõdes Raid.
Raidi sõnul näeb ta linnavalitsuse otsuse taga pigem tüüpilist keskerakondlikku käitumismudelit. „Keelan käsen, poon ja lasen, võiks selle kokku võtta,“ sõnas ta. 

„Avalikke ürituste ärakeelamine meenutab vägagi Venemaad, kindlasti aga mitte euroopalikku linna,“ ütles Raid. „Kui on probleeme, tuleb turvalisust suurendada, ent ikkagi meelde jätta, et enamus inimestest on normaalsed ja politseikoertega kaklema ei tiku.“ 

Raidi sõnul tuletab linnavalitsuse otsus meelde Moskvat, kus on alternatiivmuusika kontserte keelatud, tuues põhjuseks valesti paigaldatud vahukustuti. Tegelikult aga on keelu taga soov mitte lasta esineda valitsuskriitilistel inimestel.

„Meie linnavalitsuse jupijumalatel oleks aeg Moskvasse elama asuda,“ lisas linnavolikogu liige Raid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles