Kuulsused reageerivad raevukalt ja Patareivi fännid on tagajalgadel - protest tänavatel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patareiv Kiwa teos
Patareiv Kiwa teos Foto: Kiwa

Facebookis sündmuse Patareiv kodulehel käib tuline Tallinna linnaisade pommitamine - eelkõige Kalle Klandorfi, kes otsustas Kultuuritolmu skandaali tõttu sellel reedel toimuma pidanud vabaõhu peo keelustada. Vaata, kuidas kuulsused ja rahvas reageerivad!

Kunstnik Kiwa joonistas protestimeelse teose sellest, kuidas Patareiv olenemata keelust toimuma saab. Pildi all seisab: "tunne seeni! seeneraamat ootab veel 2 tundi kaastöid, siis läheb lukku. esitlus reede öösel vastu laupäeva kl 2 - ;patareivil näeme raisk!" Nimelt on mehel plaan tulla välja oma raamatu "Seeneriik" esitlusega ja sellest ta juba ei taandu!

DJ Raul Saaremets ütles Kultuuritolmu skandaalile vihjates Delfile: „Üksteisele ju antakse nädalavahetusel kogu aeg lõuga. See ei tähenda, et me hakkaks nüüd parkimist piirama vanalinnas või midagi sarnast – kuigi neid lolle ideesid on linnavalitsusel varemgi olnud. See ei ole ju täiskasvanud inimeste jutt.“

Riigikoguliige Juku-Kalle Raid oli sõnakam öeldes, et selline käitumine linna juhtfiguuride poolt meenutab Venemaad. Oma Facebooki postituses lisab ta: "Pole küll miski reivimusa fänn, aga et linnavalitsuse tolbajoobid kultuurtiürituse ära keelavad, on ikka saast küll." Ka sündmuse kavas olnud lauljatar Nancy väljendas avalikult oma nördimust: "Väga kahju, äkki see silmakirjalik otsus ei jää pidama ja üritus siiski toimub."

Sündmuse Facebooki lehel on külastajad valmis barrikaadidele minema ja kasvõi Linnavalitsuse ees reivima, kui seda vaja on.  Tsiteerides vaid mõningaid sealseid postitusi:

  •  "Iseenesest võiks ju linnavalitsuse ees protesti korraldada, aga ilmselt ei saaks meeleavalduseks luba ning politsei ajaks selle ürituse "liigset vägivalda kasutamata" verekoertega laiali." - Mihkel Matkevicius
  • "Elu parim PR - emban sind Klandorf." - Riivo Kuldmets
  • "Haha see on ju parim reklaam  Sest see mis keelatud, seda tahavad kõik!" - DeeDee Jedicated
  • "Aga noh. Kui pidu korraldada ei saa, siis pistame õue ühe kõlli üles ja purki kogume ,, annetusi ´´(piletiraha) Erakonnad ju võivad neid annetusi saada lausa kümnetes tuhandetes ja pole probleemi. Ja keelatud pole ka inimestel niisama seal kultuurikilomeetril jalutada ja viibida. Olgu siis meid viibimas või 5000" - Must Lammas
  • "Kuulge misasja nagu ?? Ei jää selle mõttetu Klandorf krantsi pärast selline pidu ära! 
    See kutsikas mingu keelaku oma pidusid mujal ! Näiteks Venemaal . Temasugused sobivadki vaid sinna..
    Patareiv peab toimuma!" - Preili Marita

See on rahva ​lust for rave! 

Linnavalitsus või linnaviletsus - kummast me räägimegi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles