Video: Kes ei tea Pharrell Williamsi lugu «Happy», tõstku käsi?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes ei tea Pharrell Williamsi lugu «Happy», tõstku käsi? Nii provotseerib teid noor kunstilemb eesti neiu Anna Vandel.

Anna Vandel: Ma usun, et me kõik oleme laulnud neid värsse ja tantsinud looga kaasa, tundnud end hästi, õnnelikena. Eks ole? Kui paljud meist on aga kuulanud Pharrelli uut albumit «G  I  R  L», mis ilmus tänavu märtsikuus?

Pharrell on korduvalt maininud, et album «G  I  R  L» on temapoolne tänuavaldus naissoole. Ta on väitnud, et see on armastuskiri. Kas pole see mitte maagiline? Mõelda, et Pharrell on loonud musikaalse armastuskirja igale tüdrukule, kes tema albumit kuulab.. Ohh... ja see kestab veel pea 48 minutit. 

Pharrelli albumit kuulates ja sellele kaasa elades, tundsin suurt tänutunnet. Julgen tunnistada, et mul on olnud elus hetki, mil olen tundnud piinlikkust sellepärast, et olen tüdruk. Pharrell sisendas minusse vankumatu jõu ja teotahte just näidata end tüdrukuna.

Album «G  I  R  L» inspireeris mind sedavõrd, et otsustasin oma leegitsevat sisetunnet järgida ning kirjutada Pharrellile kiri vastu. Olles uudishimulik ja loominguline inimene, otsustasin teha seda erilisel viisil. Nimelt, valmis lühifilm, mis kannab pealkirja «AUDITION TAPE». 

«AUDITION TAPE» on lühifilm, mille tekst suuremas osas põhineb Pharrell Williamsi albumi «G  I  R  L» laulusõnadel. Samuti on väljavõtteid Pharrelli intervjuudest ja tsiteeringutest. See film on minu tänuavaldus Pharrell Williamsile ja albumile «G  I  R  L».

Vaata videot!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles