Vaata pilte! Briti popstaar James Arthuri kirglik Tallinna kontsert meeletus kuumuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus klubis Factory üles üks Briti populaarsemaid noori muusikuid James Arthur, kes külastas Eestit oma esimese soolotuuri raames. «Veel aasta tagasi ei olnud mul midagi. Nüüd on mul kõik,» hüüdis mees lavalt.  Laulja ja kitarrist sai tuule tiibadesse Briti talendisaate «X-Factor» võitjana.

Peale tugevat väljaütlemist esitas James Arthur loo «Recovery», mis räägib staari sõnul loo tema enda depressioonist välja tulemisest. Mees ütles, et teda aidatasid ainult armastus ja positiivne mõtteviis.

Kontsert toimus meeletus kuumuses klubis Factory ja nii mõnigi külastaja leidis, et sellisel kaunil suvepäeval oleks tegu võinud olla välisündmusega. James Arthur tunnistas samuti, et see oli ilmselt tema kõige kuumem esinemine ja seda mitte ainult saalis viibinud naiste pärast. Sellepeale rahvas lihtsalt juubeldas, et noor briti laulja Eesti naiste välimusele vihjas. Publik oli algusest peale staariga kaasas ning hoolimata tõelisest leitsakust oli meeleolu ülev - jäädvustati hulgaliselt, lauldi kaasa, plaksutati kaasa ja elati kaasa. Iga Jamesi poolt öeldud järgmise esitamisele tuleva loo nime peale kostus saalist üks suur rõõmuhõise. Esitamisele tulid hitid: «Recovery», «You Are Nobody ’til Somebody Loves You», «Get Down» jt. 

Teisipäeva õhtu well spent! Thank you James Arthur!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles