Unistuste töö? Briti naine saab seksilelusid testides 15 orgasmi nädalas ja head palka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Houiellebecq
Cara Houiellebecq Foto: SCANPIX

Briti naine Cara Houiellebecq töötab seksilelude testijana ja on ametiga ülimalt rahul.

33-aastane kahe lapse ema sattus tööotsa peale sõbra kaudu ja asus mänguasju testima oma blogi jaoks, kirjutab Daily Mail. Nüüd saadavad suured seksimänguasjade tootjad talle testimiseks iga päev uusi asju, millest ta kirjutama peab.

Caral on muljetavaldav kogus seksividinaid - tervelt 2000. Ta kulutab seksimänguasju testides kõigest seitse tundi nädalas ja saab seejuures palka 19 000 eurot aastas. See kõik on tühiasi selle kõrval, et ta saab vähemalt 15 orgasmi nädalas!

«Mänguasjad on alati mu sekselu juurde kuulunud ning mul tuli idee, et võiksin sellest kirjutada ja neid testima hakata,» rääkis Cara. «See on suurepärane töö! Töötasin varem pangas ja ma ei läheks enam kunagi sinna tagasi - see oli lihtsalt hirmus igav.»

«Mu lemmiklelu on iGino One, mida saab laadida USB kaudu. Armastan ka Doxy Wandi ja soovitan alati kuulvibraatoreid,» ütles ta.

Caral on kaks last, kellest vanem on üheksa-aastane ja noorem 19-kuune, ning ta ei räägi nende juuresolekul kunagi oma tööst.

Cara elab oma kauaaegse elukaaslase, 37-aastase IT-spetsialisti Darreniga tolle ema juures. 

«Mu partner ei tunne end seksimänguasjadest ohustatuna. Ütleme alati, et lelud on sekselu maitseained, mitte asendajad. Kui mulle saadetakse meestele mõeldud mänguasju, aitab ta neid testida - see on nüüd osa meie elust,» seletas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles