The Suni värske singel saab lähipäevadel muusikavideo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkaritepunt Tanel Padar & The Sun tahab, et nende muusikat mõistetaks ka piiri taga. Oma peatselt ilmuva ingliskeelse albumiga astuvad nad selle soovi täitumisele sammukese lähemale.
Rokkaritepunt Tanel Padar & The Sun tahab, et nende muusikat mõistetaks ka piiri taga. Oma peatselt ilmuva ingliskeelse albumiga astuvad nad selle soovi täitumisele sammukese lähemale. Foto: Liis Treimann

Muusik Danel Pandre tõdes Menu.err-le, et 11 aastat koos olnud The Sun on aktiivne ka sel aastal ning lähipäevadel ilmub bändi värske video loole "Ootab veel palju ilusaid maid".

"Mitu aastat oleme alustanud mõttega, et äkki nüüd teeks nõks rahulikumalt, aga ei erine see aasta teistest. Me mängime palju ja oleme vahelduseks teinud ka uusi lugusid ja oleme filminud uue video, mida lähipäevadel näha saab," rääkis Pandre Raadio 2 "Suveraadios".

"Ootab veel palju ilusaid maid" kõlab ka värskel kogumikalbumil "Värvid", kuhu on koondatud produktsioonifirma Full House Agency suvised hitid. Pandre tunnistas, et albumil kõlavad lood valis välja just tema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles