Fotod: Staarkulturist Argo Aderi kurikuulus miljoniauto on nüüd müügis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Staarkulturist Argo Aderi kurikuulus miljoniauto on hetkel 11 800 euroga müügis romula.ee`s.

Mõni aasta tagasi oli kohtu all meie staarkulturist Argo Ader (42). Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistas Aderit ja tema sõpra Johannes Pajulat kindlustuskelmuses, mehed olla 2008. aastal lavastanud liiklusõnnetuse. 

Nimelt esitati kindlustusseltsile Seesam avaldus, mille kohaselt olla Pajula oma kaubikuga Fiat Ducato Keilas ühel ristmikul vasakpööret sooritades sõitnud ette Aderi juhitud sportautole Dodge Viper.

Aderile maksti kindlustuse poolt hüvitist enam kui miljon krooni, hiljem algatati siiski uurimine, sest näis et õnnetus oli ikkagi lavastatud.

Argo Aderil oli tänavu juulis põhjust tähistamiseks, sest siis lõpetati tema ja ta kaaslaste kindlustuskelmuse kriminaalasi mõistliku menetlusaja möödumise tõttu.

Aderi ja tema kaaslaste kriminaalasjas menetluse lõpetamise vaidlustas riigikohtus Põhja ringkonnaprokurör Vallo Kariler, kuid riigikohus ei võtnud tema määruskaebust enam arutusele,

Samas võttis riigikohus arutusele Aderi kaitsja vandeadvokaat Aivar Pilve määruskaebuse, milles ta vaidlustas menetluskulude kindlaksmääramise.

Ühes Aderi kindlustuskelmuse süüdistusega lõpetas kohus menetluse ka Veiko Pajula kindlustuskelmuse ja varguse süüdistuses ning Johannes Pajula kindlustuskelmuse ja valeütluse süüdistuses.

 

Nüüd on Aderi kurikuulus 2007 aasta Dodge Viper SRT-10 müügis portaalis romula. ee hinnaga 11 800 eurot.

Vaata pilte ja osta endale unelmate auto!

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles