Ilona Abdullajeva esitles oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni «Kolm Õde»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer Ilona Abdullajeva esitles oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni «Kolm Õde». Üks modellidest oli Cathy Tullkvist
Disainer Ilona Abdullajeva esitles oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni «Kolm Õde». Üks modellidest oli Cathy Tullkvist Foto: Ilona Abdullajeva Karusnaha ja Kleidi Maailm

Karusnahadisainer Ilona Abdullajeva tutvustas butiikhotellis Kolm Õde oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni Kolm Õde, mis on teadaolevalt esimene nahast kleitide kollektsioon, mida Eesti disainerid on loonud.

Kollektsiooni valmistajaks on Abdullajeva juhitav ateljee Tallinna Rätsepad ja Karusnaha Meistrid ning lisaks kvaliteetsele nahale on toodete juures kasutatud loomulikult ka karusnahka, pärleid, Swarovski kristalle, jpm. Kleitide hinnad algavad 499 eurost.

Ilona: Olen ammu unistanud nahast kleitide disainimisest. Mõni mudel kummitas mul peas ligi aasta. Kollektsiooniks saab kolme väga erinevat kleiti nimetada tinglikult, kuid arvestades, et ainuüksi materjali hind iga kleidi juures on küllaltki krõbe, siis polnud otstarbekas üle pingutada, vaid tasus jääda kõige paremini läbi mõeldud toodete juurde. Algselt kuulus kollektsiooni veel kaks lihtsamat kleiti, kuid need arvati kollektsioonist välja, kuna plaanis oli fotosessioon kolme modelliga, kelle järgi esimesed mudelid ka õmmeldi.

Vaata pilte!

Kas sina ihaldaksid endale mõnd nendest kleitidest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles