Rosanna Lints: mul viskas raha pärast muusika tegemine üle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Rosanna Lints
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Rosanna Lintsi elus puhuvad uued tuuled – hiljuti täitus neiu soov oma bändist, kui elektroonilise muusika ansambel Würffel teda enda ridadesse kutsus, muusika tegemise kõrvalt hakkas Rosanna aga tööle kokana, vahendab Menu.

«Söögitegemine huvitab mind lapsest saadik, aga ma ei mõelnud kunagi, et võiks kokaks hakata – seni valmistasin süüa enda rõõmuks, kuid mingi hetk viskas mul üle raha pärast muusika tegemine – see, et üüri maksmiseks on vaja kõik pakkumised vastu võtta, pealegi ei ole muusiku palk stabiilne,» rääkis Lints.

Bändi kõrvalt jääb Rosannal piisavalt aega, et tööl käia. «Huvitaval kombel ei olegi täiskoormusel töötamine nii aeganõudev. Kui ma lähen üheksast tööle ja viiest lõpetan, siis on mul ju terve päev jäänud, et bändiproovi minna ja ka kodus midagi teha,» rääkis laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles