TANTSUPARADIIS - DANCE & CIRCUS PROJECT Moskvast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis: Venemaa üks parimaid trummi-showsid DrumTime
Tantsuparadiis: Venemaa üks parimaid trummi-showsid DrumTime Foto: Maksim Toome

Sellel reedel toimub klubis Hollywood taas suurejooneline TANTSUPARADIIS, kus esineb kuulsa Disney teoste põhjal loodud suurejooneline õhuakrobaatika show DANCE & CIRCUS PROJECT Moskvast!  

Paradiisi väravate avanedes esineb esmakordselt Eestis kuulsa Disney teoste põhjal loodud suurejooneline õhuakrobaatika show - DANCE & CIRCUS PROJECT Moskvast!

Sellega avab iga külaline uuesti ukse oma lapsepõlve armastatud muinasjutulikku ja salapärasesse maailma. Show, kus on spetsiaalselt klubi lava jaoks kokku segatud teatraalsuse-, tsirkuse- ja tantsukunst, mis on täis raskeid õhuakrobaatilisi trikke - õhulennud mitte ainult üksi ,vaid ka kahekesi ja isegi kolmekesi.

Imede etendus, kus salapärane Žasmin lendab vaibaga, imeilus Pocahontas pöörleb rõngaga vabaks unenägude lõksust, romantiline Ariel satub püünisvõrku ja nipsakas Esmeralda lendab ingli tiivakeste abil taevasse – kõik need muinasjututegelased on ühel laval ja koos ellu tagasi tulnud! Erilist sära lisavad ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist! Ära lase mööda Moskva parimate õhuakrobaatide etendust – ole kohal! Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

Valime õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Vaata lisaks SIIT

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 20 € , naistele südaööni 10 € , VIP-pilet 35 €

Piletid SIIT

NB! Strong Face & Style Control! (Pidulik riietus ja -king)

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles