Foto: One Directioni staar on räigelt paksuks läinud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Payne
Liam Payne Foto: Liam Payne / Instagram

One Directioni staar Liam Payne postitas humoorika vastuse neile, kes tema kehakaalu kritiseerisid.

Hiljuti jõudsid meediasse pildid sellest, kuidas Payne oma tüdruksõbra Sophia Smithiga jahil suvitas, vahendab Digitalspy. Kummalisel kombel jäi paljude hambusse see, et Liamit ei kaunistanud täiuslik six-pack.

Laulja tögas kritiseerijaid Facebooki postitatud pildiga, millel punnitab tema särgi all suur võltskõht: «ISSAND JUMAL, ma olen viimasel ajal nii paks! Ma vajan abi! Kiiresti, võtke küpsisekarp ära!»

Hiljem avaldas ta, et tema kehamassiindeks on 22,8 ehk täiesti normaalne ja tõestas nii, et tema puhul mingist kaalutõusust rääkida ei saa.

«Mul on sellest jamast täiesti kõrini ja tahan näidata, mida meedia tänapäeval inimestega teeb,» seletas Liam. «Kas normaalne olla on halb? Või pean välja nägema nagu olümpiaujuja, et teie, coolide laste heakskiitu ära teenida? Või lepin sellega, et inimene, keda tõeliselt armastan, peab mind sellest hoolimata linna lahedamaks poisiks? Hääletan teise variandi poolt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles