Silvi Vraidile avatakse Kehras mälestuspink

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
''Valguses ja Varjus'' Silvi Vrait Mälestuskontsert
''Valguses ja Varjus'' Silvi Vrait Mälestuskontsert Foto: Kultuurikava.ee

3. augustil kell 15.00 avatakse Kehra Gümnaasiumi õuel mälestuspink varalahkunud lauljanna Silvi Vraidi auks ja toimub muusikapäev, kus esinevad tuntud solistid ning kaasategevad on Fix, Bigband Tartu ja Kehra, Alavere ning Raasiku lastekoorid. Kontserdi tulust toetatakse Silvi Vraidi mälestuspingi valmimist ja lahkunud laulja lähedasi.

„Silvi Vrait veetis oma lapsepõlve Kehras ja lõpetas Kehras Gümnaasiumi ning Muusikakooli. Anija valla tublid ja teotahtelised inimesed olid ajaloo jäädvustamiseks nõus käed külge lööma, et Silvi Vraidi mälestus ning seotus Kehraga jääks püsima. Avatav mälestuspink „Vana pildiraam“ sümboliseerib Silvi Vraiti kui rahva hulgas väga populaarset ja  professionaalset lauljat. Loodan siiralt, et Silvi Vraidi muusikapäev muutub igasuviseks traditsiooniliseks kultuuriürituseks,“ sõnas Anija vallavanem Arvi Karotam.

Silvi Vraidi mälestuspink valmis tänu kohalike ettevõtjate, esinevate muusikute ja Anija Vallavalitsuse toetusele ning ühistööle. Pingi autor on arhitekt Külli Kroon.

Kontserdi korraldajaks on Tartu Kontsert eesotsas kauaaegse ansambel Fixi liikme Väino Landiga.

Piletid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas hinnaga 10 eurot ja tund enne kontserdi algust kohapeal 12 eurot. Kuni 15 aastastele lastele on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles