Taukar kriitikutele irooniliselt: hea töö!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru Park palus kõiki pargi meeleolukale sünnipäevale!
Üks külalisesinejatest oli Karl-Erik Taukar
Kadrioru Park palus kõiki pargi meeleolukale sünnipäevale! Üks külalisesinejatest oli Karl-Erik Taukar Foto: Viktor Burkivski

Noor Eesti poplaulja Karl-Erik Taukar ei ole sugugi rahul Eesti Ekspressis avaldatud Eesti parimate albumite edetabeliga.

Oma Facebooki lehel kirjutab ta: «Müts maha, kriitikud, et te ei suutnud Ultima Thulet või Dagöt saja sisse ära mahutada. Nõuab ikka skilli!»

Muusikaekspertide koostatud saja Eesti parima albumi tabel tabel avaldati sel teisipäeval.

Kommentaaridele, et Ultima Thule asus tabeli 18. kohal vastas Karl-Erik Taukar: «Ultima Thule olemas, tõsi! Ja kindlasti jäi peale albumite "Lenna" ja "Dagö" veel häid asju välja. Minu mure seisneb pigem selles, et kui bänd on popluaarne ka Tallinnast väljaspool, tituleeritakse see insta süldiks või pelgalt matside meelelahutuseks. Miks tundub ulme, et nimekirjas oleks ka näiteks Smilersi «Olen kuul» või The Suni esimene - «Greatest Hits»?

Tabeli TOP 10:

1. J.M.K.E. - "Külmale maale"

2. Vaiko Eplik - "Varielu"

3. Gunnar Graps And Magnetic Band - "Roosid papale"

4. HU? - "Film"

5. Ruja - "Ruja"

6. Vaiko Eplik & Eliit - "Kosmoseodüsseia"

7. Metro Luminal - "Coca Cola"

8. Sven Grünberg - "Hingus"

9. Apelsin - "Apelsin"

10. Röövel Ööbik - "Popsubterranea"

Ülejäänud tabeliga saad tutvuda Eesti Ekspressi Areenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles