Vaata! Justin Bieber trollib Bloomi Instagramis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber (keskel)
Justin Bieber (keskel) Foto: SCANPIX

Justin Bieber tegi lapsiku tembu ja postitas Orlando Bloomist, restoranis aset leidnud intisdendi pärast, oma Instagrami foto. Pilti vaadates jääb mulje nagu näitleja poetaks parasjagu pisarat.

Mõne päeva eest vibutas mainekas Ibiza restoranis «Cipriani» Orlando Bloom Justini suunas rusikat, andes mõista, et mees pole sinna teretulnud. Näitlejale elasid kaasa teisedki toidukoha külastajad, kelle hulgas samuti Paris Hilton ja P. Diddy. Vahejuhtumi järgselt lahkus noor popstaar sündmuspaigast.

Ühe versiooni kohaselt keeldus Bloom Justinile kätt andmast, mainides sealjuures oma eksnaist Miranda Kerri. Väidetavalt oli Bloomi ja Kerri lahkumineku põhjuseks viimase afäär noore poplauljaga. Justin ei jätnud hiljem asja rahule, vaid postitas Instagrami pildi bikiinides Mirandast, mille ta peagi kustutas. Praeguseks hetkeks on see asendunud «nutva» Bloomi omaga.

Hästi trollid, Bieber!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles