Poistebändi laulja: peame Iisraelis MH17 lennuõnnetuse pärast kontserdid ära jätma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacstreet Boys - (vasakult alates) Nick Carter, A.J. McLean, Kevin Richardson, Howie Dorough ja Brian Littrell
Bacstreet Boys - (vasakult alates) Nick Carter, A.J. McLean, Kevin Richardson, Howie Dorough ja Brian Littrell Foto: SCANPIX

Kuulsused ei pruugi maailmas toimuvale alati pihta saada ning võivad juhtnut tõlgendada omamoodi.

Just nii juhtus poistebändi Backstreet Boys liikme A.J. McLeaniga, kelle arvates muutus olukord Gaza tsoonis pingeliseks, kuna sinna kukkus Malaysia Airlinesi reisilennuk, edastab news.com.au.

36-aastane staar selgitas USA meediale, miks bänd pidi Iisraelis mitu kontserti ära jätma.

Tegelikkuses ei ole Iisareli ja Gaza tsooni valitseva äärmusrühmituse Hamas vahelisel vaenutegevusel mitte midagi seost Ida-Ukrainas alla kukkunud või mõne allika andmetel alla tulistatud lennukiga.

Bänd pidi esinema eile Tel Avivis Raanana amfiteatris, kuid see kontsert jäi ära.

«Meil on siin palju fänne, kes on oodanud meie tulekut aastaid. Siin toimub midagi kohutavat ja me palvetame sõdivate osapoolte eest. Selles olukorras ei saa pooli valida,» lausus muusik.

Malaysia Airlinesi lennul MH17 ei ole mitte mingit seost Iisraeli ja Gaza vahelise konfliktiga.

MH17 kukkus 17. juulil alla 298 inimesega pardal Ida-Ukrainas.

«Naised ja lapsed kannatavad selles konfliktis ning seal tulistatakse lennukeid alla. Loodame, et olukorrale leitakse diplomaatiline lahendus,» sõnas laulja.

Backstreet Boys pidi esinema Iisraelis 29. – 31. juulil, kuid vähem kui kaks nädalat varem teatas kontsertide ärajäämisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles