Pärnu eksklusiivseimasse peopaika Katlamajja sõidab Poolast raskekahurvägi!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu Pärnu kultuuriklubis Katlamaja.
Pidu Pärnu kultuuriklubis Katlamaja. Foto: Gert Nõgu

Laupäeval, 02. augustil sõidab Poolast Pärnu eksklusiivseimasse peopaika Katlamajja kohale Ida-Euroopa unikaalseim house-muusika artist Kobana!

„Tema signatuur on ideaalsed hat´id ja madalad sündi soundid koos mahlase bassiga, mis kokku moodustavad raju industriaalse sünergia - ehk kõik mida esindab Katlamaja. Mees kelle moto on toota kvaliteeti üle kvantiteedi - ehk less is more. Võibolla, et Katlamajaga sellel suvel kõige paremini sobituv artist. Poola avarustes karastanud mees tuleb ja näitab, et Ida-Euroopas on muusika esimesel kohal ja oleks viimane aeg keerata pilgud sinna, kus mehed ei nuta.“ kommenteeris Katlamaja üks ideolooge ning peo korraldaja Taavet Bristol.

Mees alustas muusika tegemist ligi 15 aastat tagasi, kui hakkas veetma lugematuid tunde stuudiotes keerates paika oma heli ja arendades nii välja omanäolise mahlase soundi, mis peaks iga Katlamaja kuulaja tasapisi kosmosesse saatma. 

Eestimaist tuge tulevad pealinnast pakkuma seekord: Robert Niko ja Marek Poel (Tallinn Jäck City), Mehis Kont ning kohalik äss Janno Kekkonen, kelle looming pääses just traxsource.com progressive house’i TOP 100 sisse!

Ilmateade lubab nädalavahetuseks Pärnusse ainult päikest, seega on see ainuõige sihtpunkt, sest ideaalne laguun asub just Katlamaja kõrval!

KOBANA 2AUG/////KATLAMAJA from Dima Kalenda on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles