Marilyn Jurman pani end tõeliselt proovile - pöörane seiklus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindexi ja Seppälä showroomi avamine. Marilyn Jurman
Lindexi ja Seppälä showroomi avamine. Marilyn Jurman Foto: André Altjõe

Näitleja ja muusik Marilyn Jurman läbis Euroopas ekstreemse 1500 kilomeetri pikkuse rattamatka ning pani end tõeliselt proovile - vastukaaluks läbielamistele ja raskustele hakkas ta taas märkama ilusat enda ümber, vahendab Menu.

"Kohati on väga raske, aga hakkad uue pilguga hindama seda, mis sul on olemas ja mis sulle antud," rääkis Marilyn Jurman ajakirjale Naised ning tunnistas, et rattamatk oli tõeliselt ekstreemne - kolm nädalat telkimist, üksikud pesemisvõimalused ja vägikaikavedu vastutuulega.

Kui elu kulgeb ülesmäge, näib kõik lõpuks endastmõistetav ja meelehärmi toovad isegi väikesed totrad asjad. "Kui mul oli madalseisak, kui elus oli halvasti, oli kõik hea, mis juhtus - kui keegi kas või naeratas mulle või rääkis minuga sõbralikult juttu või kui sain väiksele armsale koerale pai teha - minu jaoks täielik, meeldiv kogemus, ma olin selle üle väga rõõmus," meenutas Jurman oma elu madalseisu.

Jurman tunnistas, et ei osanud vahepeal enam hinnata väikeseid ja toredaid asju enda ümber, kuid nüüd on ta need enda jaoks uuesti avastanud ja tunneb elu pisikestest asjadestki rõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles