Galerii: Suvine paradiis - DiModa Deja Vu`s

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel toimus lounge Deja Vu's moegurmaanide lemmiküritus DiModa, kus sel korral tutvustati AB Fashioni suvekollektsiooni „Limited Edition“. Üritus tõi kohale palju moehuvilisi ning moeshow tõi suviselt vallatu tunde kõikide külastajate südamesse, kes seda hommikuni ka lõbusalt nautisid.

AB Fashion'i puhul on tegemist modernsuse ja elegantsi kombinatsiooniga. AB Fashioni toodang on eelkõige mõeldud elegantsetele, enesekindlatele neidudele, kes naudivad mugavust ja isikupärasust.

Eestimaine suvekollektsioon „Limited Edition“, mida tol õhtul kõikidele Deja Vu's viibijatele esitleti, on eksklusiivne ning tegemist on ainueksemplaridega. Külastajateni jõudis kvaliteetne materjal Itaaliast, millest noore andeka  Eestist pärit professionaali Anastassija Balaki käe all on valminud kollektsioon, mida iseloomustavad minimalism ja futurism. Kollektsiooni esitluse lavastas andekas stilist Anatoli Ein.

Pärast kollektsiooni said inimesed nautida head muusikat DJ Kaido Kaasikult, mille saatel veeta lõbusalt aega heade sõpradega ja tantsida kuni varaste hommikutundideni.

Kohal oli ka linna kalleima, pea miljon eurot maksva, auto Lamborghini Aventador  salapärane omanik.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles