Metallica: albumi tegemine sarnaneb mäetipu vallutamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica kitarrist Kirk Hammett
Metallica kitarrist Kirk Hammett Foto: SCANPIX

Metallica kitarrist Kirk Hammett võrdles albumi tegemist mäkketõusuga ning tema sõnul muutub väljakutse ajaga järjest suuremaks.

Metallica avaldas oma viimatise albumi «Death Magnetic» 2008. aastal ning Hammett on valmis stuudiosse naasma, kirjutab Rolling Stone.

«Bändil on vaja album salvestada. See on see suur seiklus, mis horisondil kumab. Albumi tegemine on alati sarnane mäkke ronimisega, kuid seekord tundub, et mida kauem ootame, seda kõrgemaks muutub mägi. Ja arvestades, kui kaua me mänginud oleme, tundub see mägi juba sama suur kui Himaalaja,» sõnas ta.

Sel aastal tuli Metallica lagedale uue lauluga «Lords of Summer» ja Hammett usub, et tegu on hea algusega järgmisele albumile, kuid ta ei ole kindel ülejäänud plaadi saundis.

«See alles selgub, kas teised laulud kõlavad nagu «Lords of Summer», sest me pole neid laule veel kirjutanud, kuid sellises suunas me üldjoontes liigume. Tahaksin albumi kiiresti valmis teha, kuid tean, et see pole võimalik,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles