Legendaarse muusiku Ivo Linna kontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: Tairo Lutter

Sel kolmapäeval, 30. juulil kell 19 esineb Löwenruh pargis hiljuti oma 65. sünnipäeva pidanud Ivo Linna kontserdiga «Liverpool 1964 - The Beatles». Kontsert on pühendatud samanimelise Briti bändi loomingule. Kõlavad sellised hitid nagu «Yesterday», «Michelle», «Yellow submarine», «Let it be» jne. 

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi sõnul avaneb kõigil soovijatel ainulaadne võimalus soovida maestro Ivo Linnale palju õnne juubeli puhul!

Tänavu suvel korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus Löwenruh pargis tasuta kontserdisarja. Vabaõhukontserdid toimuvad igal kolmapäeval kell 19.00 Löwenruh pargi laval (Mustamäe tee 59a) ja on kõigile kuulajatele tasuta. Löwenruh pargimuusika tasuta kontsertidele on oodatud nii Kristiine elanikud kui ka kõik teised tallinlased. Ivo Linna kontsert korraldatakse koostöös Tallinna Filharmooniaga.

Löwenruh pargimuusika augustikuu kava hooaja lõpuni:

30. juulil                            Ivo Linna kontsert „Liverpool 1964 - The Beatles“.

6. august kell 19               Trio ROMANCE

13. august kell 19             Ansambel Parvepoisid (hooaja lõpukontsert)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles