Paparatso: Haavatud riigikogulane Rainer Vakra koos girlfriend`iga kokteile nautimas

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuum suvepäev oli meelitanud terrassile koos girlfriend`iga kokteile nautima ka endise Nõmme linnaosavanema ja riigikogu liikme Rainer Vakra.

Elu24 paparatso kaamerasilm tabas karkudele toetuva poliitiku vaevaliselt Tere tennisekeskuse kohviku terrassile hüppamas ning seejärel koos tüdruksõbraga mõnusat päeva nautimas.

Vakra võttis nimelt hiljuti osa korvpallilaagrist Käärikul, kus treeningud ja sportimine toimusid kolm korda päevas: “Ootamatu õnnetus juhtus basseinis, kus vastu basseiniäärt põrutasin vasakut jalga. Õnneks arstid luumurdu ei tuvastanud ja põrutusest taastumiseks pean hüppama karkudega,” pajatab mees oma Facebooki lehel.

Veel lisab Vakra, et ebameeldivast õnnetusest ta end heidutada ei lase, vaid võtab sellest hoopis õppust, lootes abivahenditest vabaneda kolme nädala jooksul.

Eelmisel nädalal võis Vakrat näha näiteks Eesti Invaspordi Liidu spordipäevade avamisel, kus mees esines teemakohaselt ehk karkudel. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles