Pidu: Kaunid naised, sigarid ja rumm - Dom Party Havana A.D. 1955

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödnud reedel 18.07 tõid Ööklubi Teater, Havana Club rum, La Casa Del Habano ja Dom Party kuuma, eksootilise, glamuurse ja pahelisse Havanna aastast 1955 üheheks ööks Tallinnasse. Toimus suvine, dekadentlik ja glamuurne Dom Party pealkirjaga HAVANA A.D. 1955!

 

Havanna 1950'ndatel oli kui eksootiline Kariibimere Saint-Tropez või Moncao - Jahtklubide, Grand Prix ettappide, luksus hotellide ja glamuursete ööklubidega.

Havanna ööklubid nagu Tropicana olid tuntud maailma parima meelelahutus programmi ja kaunimate tantsijate poolest. Havanna baarid ja restoranid olid tuntud oma algupäraste rummi kokteilide poolest nagu Bodeguita del Medio kus mõeldi välja Mojito või El Floridita kust Daiquiri pärit on.

Ning mis oleks Kuuba ja Havanna ilma sigariteta sellised maaimakuulsad brändid nagu Pardon, Fuente ja Davidoff omavad kõik juuri Havannas.

Just sellesse eksootlisse maailma viiski üheks kuumaks suviseks ööks Dom Party oma külalised.

Tõelise Havanna fiilngu aitas juba Klubi ees luua Laitse Rallipark, kes oli maja ette parkinud oma  1950'ndatest pärit kauni Chervolet Bel Air'i. Klubis ootasid külalisi Havana Club'i kaunitarid autentsete Kuuba kokteilidega ja privaatse Members Lounge õhus on tunda ehtsate Kuuba sigarite aroomi.
 
Havanna peoks muutus privaatne Members Lounge koostöös La Casa Del Habano'ga sigari Lounge'iks - kus saab suitsetada parimaid sigareid mis olid juba tuntud 1950'ndte Havannas. Kohapeal oli ka sigariekspert ja võrgutav sigaritüruk, kes kõikide härrasmeeste sigareid aitas süüdata.

Lavadel ja kõikjal saalis olid aga kaunid ja glamuursed Dom Party Diivad, kes esinesid Tropciana'likkude kavadega ja pidu läks tõeliselt käima kui lavale astus tõeline kuubahingeline staar James Werts, kes küttis rahva kuumaks suviselt rütmika live kontserdiga! Sel ööl sai Klubist Teater eksootline Havanna 1955, kus kaunid naised, sigarid ja rumm ning pidu hommikuni.

 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles