Mida küünelaki värv paljastab?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida paljastab küünelaki värv?
Mida paljastab küünelaki värv? Foto: SCANPIX

Ilus maniküür ja lakitud küüned jätavad naisest hea mulje ning teevad naiselikuks.

Psühholoogide sõnul näitavad erinevat värvi küünelakkide eelistused ka midagi inimese iseloomu ja olemuse kohta, kirjutab goodhousekeeping.com.

Punane: enesekindlus

Punane küünelakk on klassika ja punast eelistavad just enesekindlad naised. Punane värv näitab jõudu, kuid samas jätab ka flirtiva mulje.

Kollane: rõõmsameelsus

Kollase küünelaki eelistajad ei karda eristuda massist. Kollane on erk värv, mis jääb silma ning samas näitab, et selle kandja on rõõmsameelne, elurõõmus ja energiline.

Roheline: heatahtlikkus

Roheline küünelakk viitab, et tegemist võib olla tasakaalus ja rahuliku naisega. Ei ole üllatav, kui sõbrad ja tuttavad tulevad nõu küsima ja toetust otsima. Roheline on punase vastandvärv, näidates turvalisust ja tasakaalu.

Oranž: sotsiaalsus

Oranži küünelaki eelistaja tahab olla elu ja pidude keskpunktis. See on ka rõõmsameelsuse, sära ja sotsiaalse suhtlemise värv. Heledamad oranžid toonid näitavad tagasihoidlikkumat iseloomu, kuid samas mitte endassetõmbumist.

Sinine: usaldusväärsus

Sinist küünelakki eelistavad rahulikud natuurid. Sinist värvi seostatakse usaldusväärsuse ja hingelisusega. Sinist küünelakki on mitut tooni – alates heledast taevasinisest kuni mere rohekassiniseni.

Roosa: romantilisus

Kas kasutad igapäevaselt hele-või tumeroosat küünelakki? Need toonid viitavad romantikale ja romantilistele tunnetele. Mida tumedam roosa, seda kirglikum ja romantilisem ollakse.

Valge: uus algus

Läbipaistev ja valge küünelakk viitavad uuele algusele. Valge viitab elus uue lehekülje keeramisele ja uute võimaluste tekkele.

Violett: hingelisus

Sinise ja punase segu näitab hingelisust ja rahulikkust. Lillat küünelakki eelistavad need, kes tegelevad hingelise ja vaimse poolega.

Must: jõud

Musta küünelaki eelistajaid peetakse jõulisteks. See värv viitab samas elegantsusele ning eraldab mingis mõttes maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles