Pildid: Eestis võistlesid maailma tänavatantsustaarid!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel keris temperatuuri kuumaks rahvusvaheline tänavatantsuvõistlus Camp of Hip-Hop Championships, mis täitis kogu Tabasalu vägeva energiaga ning näha sai etteasteid, mis eirasid gravitatsiooni ja võtsid rahva sõnatuks.

Laupäeval leidis Tabasalu Spordikompleksis aset tantsuvõistlus, kus osales üle 150 tantsija. Osaleda sai kaheksas kategoorias ning võistlus kestis võimsa energiaga hiliste õhtutundideni. Palju nalja pakkus themed freestyle’i kategooria, kus meeskonnal tuli etteantud teema järgi teha tantsuline etteaste, mis sisaldas ka näitlemist. Rahvas elas täiel rinnal kaasa ning humoorikas vahepala nakatas kõik positiivsusega.

Rahvusvahelise tantsuvõistluse Camp of Hip-Hop Championship’i žürii koosnes maailmakuulsate artistidega koostööd teinud koreograafidest, kes lendasid Eestisse nii ookeani tagant kui ka lähemalt. Vogue’i kategooriat hindas Edwin Reyes, kes on töötanud koos Madonna tantsijatega ning mitmete Hollywoodi kuulsustega. Poppingu ja lockingu kategooriat hindas aga Storm, kelle kavasid kasutatakse ka teatrietendustel ning FIFA jalgpalli maailmakarika avatseremooniatel. Tema etteaste lõi laupäeval pahviks kogu publiku!

Võistlus oli ülimalt põnev, sest Eesti tantsijatega pistsid rinda USA, Venemaa, Saksamaa ja Prantsusmaa tantsijad. Kogu võistluse aja elas rahvas meeletult kaasa ning adrenaliin ei kadunud hetkekski. Tabasalu oli täidetud sellise meluga, mis jääb veel kauaks meelde. Finaalidesse jõudsid nii Eesti kui ka välisriikide osalejad. Teiste hulgas lõi võistlusel kaasa King Charles, kes lööb pidevalt kaasa popp-artistide muusikavideodes ning teeb koostööd artistidega nagu Will Smith, Madonna ja Willow Smith. Veelgi enam, võistlusel osales ka üks maailma säravamaid naistantsijaid Daybee Dee, kelle nimekiri maailma lavadel eri artistidega esinemistest on ülipikk, sisaldades nimesid Scooter, David Guetta ja Mariah Carey.

Lõpptulemusel saavutasid häid tulemusi nii Eesti kui ka Venemaa, Prantsusmaa ja USA tantsijad. Eesti tantsijatest tõid võidu koju house’ i kategoorias JJ-Street Tantsukooli tantsijad Ita Puusepp ja Kreete Uustalu, krump’i kategoorias Boy Ugly Fate ja themed freestyle’i kategoorias JJ-Street Tantsukooli meeskond The Unpredictables. Võistlusele kaasa elama tulnud inimesed jäid kogemusega väga rahule, sest midagi sellist polnud mitmed varem näinudki. Mitmed nendest staaridest aga külastavad Eestit uuesti juba oktoobris, kui leiab aset tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles