Kellega on kohtamas käinud Lenna Kuurmaa?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LÕBUSAD GOSPELTUURITAJAD: Pildil rõkkavad Rolf Roosalu (vasakult), Janika Sillamaa, Lenna Kuurmaa ja Bert Pringi.
LÕBUSAD GOSPELTUURITAJAD: Pildil rõkkavad Rolf Roosalu (vasakult), Janika Sillamaa, Lenna Kuurmaa ja Bert Pringi. Foto: Postimees.ee

Kroonika uuris, kellega kuulsad inimesed on kohtamas käinud. Lauljatar Lenna Kuurmaa on samuti kaasatud suhterägastikku ning on suhtes olnud mitme kuulsa eesti mehega.

Lenna Kuurmaa - Rasmus Kaljujärv

Aastal 2010 hülgas näitleja Rasmus Kaljujärv näitleja Mirtel Pohla ja saabus Raadio 2 Aastahiti galale Lenna Kuurmaaga ja rääkis švipsis peaga kaamerate ees, et on Lennaga olnud paar juba viimased kolm aastat. Kuigi Rasmus vabandas hiljem ja ütles, et tegu oli naljaga, pahandas Mirtel sedavõrd, et jättis Rasmuse lõplikult maha.

Lenna Kuurmaa - Aku Louhimies

Aastal 2012 kirjutati, et Lenna on romantilises suhtes Soome režissööri Akuga. Lenna mängis ka soomlase vändatud filmis eesti tudengit, kes töötas Soomes koristajana. Lenna tunnistas, et saab 42-aastase režissööriga väga hästi läbi.

Lenna Kuurmaa - Robert Vaigla

Kui Lenna ja Robert uue kuuma paarina välja kuulutati, hakkasid kõmumeedias paarikese lõputud kokku-lahku lood. Küll plaaniti koos Indiasse sõita, kuid lõpuks lendas Lenna sinna siiski üksi. Kui paarikese lugu oli justkui lõpu saanud, ilmuti taas koos välja ja otse presidendi vastuvõtule. Aasta 2012 oktoobris tuli rõõmu-uudis, kaks andekat muusikut ootasid oma esiklast. Täna elatakse koos pisitütar Amiga oma uues Nõmme kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles