Kristiina Ojuland jahib Kassi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland, Carmen Kass ja Beatrice Kaberneemes
Kristiina Ojuland, Carmen Kass ja Beatrice Kaberneemes Foto: facebook.com

Rahva Ühtsuse erakonna asutaja Kristiina Ojuland (47) üritab enda ümber koguda tegusaid naisi. Väidetavalt nüüd ka supermodell Carmen Kassi (35), kes on juba aastate eest üritanud Res Publica ridades poliitikasse tulla, vahendab Kroonika.

Ojuland ja Kass poseerisid justkui parimad sõbrannad selle nädala alguses suvistel piltidel suhtlusvõrgustikes, kaadrisse värvi andmas modelliärinaine ja ettevõtja Beatrice (44).

Kolme blondi kaunitari õhtu Ihasalus kujunes meeleolukaks, söödi kammkarpe ja nauditi kaunist suvepäeva. «Carmen on meil (elukaaslase Raimo Käguga – toim.) Kaberneemes naabritüdruk ja nii harva, kui ta Eestis käib, oleme aeg-ajalt kohtunud,» räägib Ojuland.

Ka Beatrice jäi olenguga väga rahule: «Minu jaoks oli esmaspäeva õhtu vaba päev, nii et puhkasin ja grillisin kammkarpe, oli väga tore.» Eks niimoodi need igasugused kokkulepped sünnivadki...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles