Kristjan Kasearu deidib jälle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste-Roberto kostitas Rooftop Club peol kaunitare šampanjaga. Kohal oli ka muusik Kristjan Kasearu koos pruut Anastassiaga
Unistuste-Roberto kostitas Rooftop Club peol kaunitare šampanjaga. Kohal oli ka muusik Kristjan Kasearu koos pruut Anastassiaga Foto: Fotod Rooftop Club

Mitte just ammu aega tagasi käis muusik ja laulja Kristjan Kasearu (28) välja veksli, et edu nimel – et mitte rajalt eksida! – on ta suhteid välistanud. Nüüd võivad aga kaunitarid rõõmustada, sest Kristjan on tagasi, et kaunitaride päit taas segi ajada, vahendab Kroonika.

Alles hiljaaegu jäi ta Tallinnas kohviku Komeet terrassil silma brüneti tütarlapsega, kellega on varemgi samas seltskonnas liikunud!

Küsimuse peale, kes on too kaunis naisterahvas ja kas võiks olla tegu uue pruudiga, teatab Kristjan:  «Hmm, ma arvasin, et selline küsimus võib mind ühel hetkel tabada. Tegu on Anastassiaga. Kohtusime temaga aasta või poolteist tagasi lounge’i Deja Vu ühel peol ja jäime pikemalt juttu rääkima. Nüüd oleme võimalusel koos üritustel käinud. Me oleme head sõbrad, ta on väga tore inimene, ettevõtlik noor naine, kes käivitab parasjagu omi asju.»

Nagu Kristjan kinnitab, pole ta ennast tõesti suhtesse sidunud! «Deidin, aga ei otsi, võib öelda, et käin ringi avatud silmadega, sest nagu ikka – see õige inimene tuleb su ellu siis, kui sa seda kõige vähem ootad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles