Kellega on kohtamas käinud näitlejatar Mirtel Pohla?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. MIRTEL POHLA ja VEIKO ÕUNPUU.
Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. MIRTEL POHLA ja VEIKO ÕUNPUU. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kroonika uuris, kellega kuulsad inimesed on kohtamas käinud. Näitleja Mirtel Pohla on samuti kaasatud suhterägastikku ning on suhtes olnud mitme kuulsa eesti mehega.

  • Mirtel Pohla ja Rasmus Kaljujärv – Mirtel armus Rasmusesse juba neljateistaastasena sõbranna sünnipäeval. Tunded jäid esialgu ühepoolseks, kuid lavakunstikoolis kohtusid nad uuesti. Sealt alates kulgesid nende elud kuus aastat veatult koos.
     
  • Mirtel Pohla ja Tambet Tuisk – Peale Rasmusega lahkuminekut 2008. aastal alustas Mirtel romaani Tambet Tuisuga. Paraku ei kestnud suhe kuigi kaua.
     
  • Mirtel Pohla ja  Rasmus Kaljujärv vol 2 – Kuulujuttude põhjal tekkis noorte vahel taas säde seriaali «Tuulepealne maa» võtete ajal. Peale Tuisust lahkuminekut nägid Mirtel ja Rasmus teineteist sagedamini, kuid kokku nad enam ei kolinud.
     
  • Mirtel Pohla ja Veiko Õunpuu – Aasta 2010 tõi Mirteli ellu karismaatilise filmirežissööri Veiko Õunpuu. Tänaseks on Mirtel ja Veiko aga Kroonikale teadaolevalt lahus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles