Rolf Roosalu ja DJ Whirli uus suvelugu kannab nime «Vaikides»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu uus lugu kannab nime «Vaikides»
Rolf Roosalu uus lugu kannab nime «Vaikides» Foto: Astra Oinus

Unetud ööd stuudioseinte vahel on loonud uue suviselt megachilli loo «Vaikides», mille esitajateks on eesti klubimuusika üks alustaladest DJ Whirl ning tuhandete eestimaalaste südamed võitnud laulja Rolf Roosalu.

Seekord on tegu DJ Whirli suure muusikalise kannapöördega. Loo tempo on oluliselt aeglasem kui eelneva loomingu puhul ning helivalik suvine ning mahe.

 «Selle loo tõeliseks autoriks on minu jaoks aga Kätlin - inimene, kelleta seda lugu poleks kunagi sündinudki. Meie kõigi elus on see üks «laul», keda soovime ikka ja jälle ilma sõnagi ütlemata kuulata – vaikides,» ütles loo autor Gunnar Viibus.

Viibuse sõnul on tal Roosaluga juba varasemalt mitu koostööprojekti seljataga ning kui ta seda lugu kirjutas, mõtles ta tema vokaalsetele oskustele, mis võimaldasid pala atmosfääri täiuslikuks muuta.

«Tegemist on eriti mõnusa suvefiilingut omava looga, mis loob kõigile kindlasti positiivse meeleol,» lisas laulja. 

 Seekordne lugu ei olegi võibolla nii väga sobiv tantsupõrandatele, küll aga autodesse, randa, kõikidesse kaunitesse paikadesse ning kõigi südamesse.

 Lugu on võimalik juba lähipäevil kuulata erinevatest Eesti raadiojaamadest kui ka Youtube´i keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles