Metallica müüb kontserdipileteid kümne euro eest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Hetfield ja Kirk Hammett ansamblist Metallica
James Hetfield ja Kirk Hammett ansamblist Metallica Foto: WENN
Rokilegend Metallica avalikustas, et plaanib kahele Euroopas toimuvale kontserdile müüa soodushinnaga pileteid, mille eest tuleb välja käia vaid 10 eurot ehk umbes 150 krooni või viis naelsterlingit ehk ligi sada krooni.

Sooduspileteid müüakse bändi 12. septembril Berliinis ja 15. septembril Londonis toimuvatele kontsertidele ja kogu piletimüügist saadav tulu annetatakse heategevuseks.

Soodushindadega tähistatakse bändi uue plaadi «Death Magnetic» peatset ilmumist.

«Kuna tähistame uue plaadi ilmumist, võiks öelda, et müüme pileteid retrohinnga,» seisab bändi kodulehel. «Ainult kümme eurot Berliinis ja viis naela Londonis! Ja kõige parem on asja juures see, et kogu piletimüügist saadav tulu annetatakse kohalikele heategevusorganisatsioonidele.»

Sooduspileteid saavad osta vaid fännid, kes on registreeritud Metallica ametlikel fännilehekülgedel ning ühele inimesele müüakse kuni kaks piletit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles