«Kariibi mere piraatide» tegijad: viies film jõuab vaatajateni 2017. aastal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp Jack Sparrow rollis
Johnny Depp Jack Sparrow rollis Foto: SCANPIX

«Kariibi mere piraadid» filmidest tuntud piraadikaptenit Jack Sparrow`d (Johnny Depp) oli viimati näha 2011. aastal vaatajateni jõudnud linateoses «On Stranger Tides».

Sparrow ütlese: « Who's to say I won't live forever [anyway], eh? (Kes ütles, et ma ei või igavesti elada, ah?), edastab CNN.

Nüüd teatasid seni neljast osast koosneva filmiseeria tegijad, et järgmine piraadifilm jõuab vaatjateni 2017. aasta juulis.

Viienda filmi tööpealkiri on «Dead Man Tell No Tales». See pidi esmalt valmima ja vaatajateni jõudma 2015. aastal, kuid mitmetel põhjustel lükkus filmi tegemine edasi.

Uue filmi režissöörideks on linateose «Kon-Tiki» tegijad Joachim Ronning ja Espen Sandberg, kes võtsid selle töö üle Rob Marshallilt.

«Kariibi mere piraatide» produktsioonifirma Disney stuudio sattus raskustesse, kui film «The Lone Ranger» Johnny Deppiga peaosas, läbi kukkus. Selle tagajärjel lükati mitmed projektid edasi.

Nüüd kinnitati, et see on uuesti tööplaani võetud ning esmane käsikiri on valmis.

Lisaks Deppile mängivad selles veel Christoph Waltz, Geoffrey Rush, Jack Davenport, Keith Richards and Lee Arenberg.

Varasemad «Kariibi mere piraatide» filmid on: «The Curse of the Black Pearl» (2003), «Dead Man`s Chest» (2006), «At World`s End» (2007) ja «On Stranger Tides» (2011).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles