Jan Uuspõld juhib Augustibluusi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld on oma minevikuga rahu teinud
Jan Uuspõld on oma minevikuga rahu teinud Foto: www.rj.ee

1. ja 2. augustil Haapsalus toimuva festivali Augustibluus pealava õhtujuhiks on näitleja Jan Uuspõld. 

Varem on Uuspõld 21-aastase ajalooga festivali lavale astunud kahel korral: aastatel 1995 ja 2013 oma bändi Luxury Filters lauljana. Uuspõllu sõnul on tal usaldatud ülesande üle väga hea meel. «See on austav ülesanne, mida täidan rõõmuga.» ütleb bluusilembene näitleja. «Olles ise suur bluusisõber, tekitab õhtujuhi roll parajalt närvikõdi. Kindlasti on suurepärane tunne kuulutada välja suuri tegijaid, kelle hulgas on selliseidki, keda juba lapsepõlvest peale imetlenud olen!», lisas Uuspõld.

 
Augustibluusi muudab Uuspõllu jaoks ainulaadseks festivali lummavalt positiivne aura, mis niigi kauni Haapsalu linnafestivali ajaks veelgi erilisemaks teeb. «Vägeva tunde loob just see, et mul on võimalik kohtuda publikuga – nende inimestega, kes selle aura loovad – justkui tervikuna.» Varasematel aastatel on festivali konfereerinud Mart MardisaluGunnar GrapsMargus Pilt, Andres Põllu ja Emil Rutiku.
 
Augustibluusi raames toimub festivali kaheksal laval kokku 30 kontserti. Pealava asub piiskopilinnuse õuel, kus reedel algavad kontserdid kell 18.00 ja laupäeval kell 17.00. Festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele ja ööklubisse, on müügil Piletilevis. Kohapeal on võimalik soetada pileteid ka üksikutele kontsertidele. Lisainfo SIIT.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles