Patti Smithiga laval olnud Eesti näitlejatar: olen tänulik

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesarjast «Naabriplika» tuntud Loore Martma Patti Smithi kontserdil.
Telesarjast «Naabriplika» tuntud Loore Martma Patti Smithi kontserdil. Foto: Jelena Rudi

Esmaspäeval astus Nordea Kontserdimajas lavale pungi vaimne ema - Patti Smith. Tegemist on kontserdiga, mis oli eriti erakorde Von Krahli Teatri näitlejatari ja muusikajuhi Loore Martma jaoks. 

Elu24 küsis Patti Smithiga koos lavale sattunud Loore Martmalt, kes on muuseas tuntust kogunud ka peategelase rolliga kodumaises humoorikas seriaalis "Naabriplika", mis tunded teda lavale astudes valdasid:

Räägi, Loore, mis tunne oli koos Pattiga laval olla ja veel enam- musitseerida?

Ma võiks ju vastata, et see oli unistuse täitumine, aga tunnistan, et poleks kunagi julgenud seda isegi soovida mitte. See oli minu jaoks suur-suur au. Väga ootamatu ja imeline kingitus.

Millised emotsioonid Sind peale suursündmust valdavad?

Veel tänagi, loetud päevad hiljem, olen sellest nii liigutatud. Tundub nii uskumatu, ometi tuleb uskuda- see on justkui elu ilus näide sellest, et kõik on võimalik.

Jätsid laval nii enesekindla mulje, kuidas see sul õnnestus?

Eks mul ju elukutse vastav. Aga kui päris aus olla, siis ega lavale jõudes ei olnud üldse meeleski millegi pärast pabistada- see vaimustus ning õnn, mis mind siis valdas, oli lihtsalt nii ülev!

Mida arvad kuulujuttudest, et Sinu esinemine oli eelevalt kokkulepitud, olid saanud harjutada ja Patti valis Su teadlikult kõikide seast välja?

(Naerab). Seda ma kuulen küll esimest korda. Kuna ma jäin kahjuks päeval olnud autogrammitunnist ilma, siis oleksin väga soovinud temaga kohtuda. Terve päeva aga olin tänulik selle eest, et mul üldse on võimalik ta kontserdile minna, et mul pole sel päeval ei proovi, võtteid ega etendust ning et Patti üldse tuli Eestisse esinema. Aga siis äkitselt selline pööre! Kui see oleks olnud tema teadlik valik, siis oleks ma kindlasti tunduvalt rohkem pabistanud- milline meeletu vastutus. Aga kuna see oli ootamatu kokkumäng Universumi ning Fortuuna vahel, siis jäi mulle vaid kõike seda nautida ja kõik muu oli juba «pure fun».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles