Reedel kütavad Pärnut Eesti hiphop estivali eelpidu ja naisräppar Ashnikko

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAst pärit naisräppar Ashnikko
USAst pärit naisräppar Ashnikko Foto: promo

Reedel, 25. juulil leiab Pärnu eksklusiivseimas peopaigas Katlamajas aset iga-aastase Eesti hiphop fesivali suur soojenduspidu, kus lisaks kodumaistele andekatele räpparitele astub peaesinejana üles ka USAst pärit naisräppar Ashnikko.

«Ashnikko muusika kõlab valdavalt uuekooli elektroonilise hiphopina, millele pillub riime särav ja karismaatiline noor naisterahvas, kes astus ka üles Tallinn Music Weekil,» kommenteeris Pok, üks hiphop festivali eelpeo korraldajatest.

 

15.-16. augustil Elvas toimuva Eesti hiphop festivali tavapärasest suurejoonelisemal eelpeol pilluvad lavalaudadel riime ka möödunud aastal pea kõik hiphopi auhinnad võitjud Suur Papa, üks suuremaid hiphop-skeene liikumisi 5Loops, tänavu aasta ilmunud debüütalbumiga «Uperkuut» väga head vastukaja saanud Pärnu kohalik räppar Pok ja üha laiemat populaarsust kasvatavad Hanf Kung, HVNS ja 1Teist.

 

Eelpidu toimub populaarse Pärnu üritustesarja Eksistants raames ja on esimene hiphop festivali eelpidu Pärnus.

Spetsiaalselt selleks ürituseks on ilmutanud Forbidden Items oma debüütremixi Poki laulust «Uperkuut», mida miksis DJ Critikal ehk Bert On Beats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles