Ameerika kuum rokkbänd Rival Sons tuleb Eestisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rival Sons (USA)
Rival Sons (USA) Foto: Jelena Rudi

Energilise ja vahetu esinemisega tuntud rokkbänd Rival Sons astub üles 26. novembril kontserdiklubis Rock Cafe!

Kriitikute ja publiku jäägitu poolehoiu võitnud USA rokigrupp Rival Sons jõuab taas Eestisse.

Erinevates arvustustes on bändi võrreldud selliste nimedega nagu Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Cream, The Who ja Steppenwolf.  Los Angelesest pärit Rival Sons loodi 2008. aastal. Aasta hiljem avaldas bänd digitaalselt oma kulu ja kirjadega albumi «Before the Fire», mis avaldati 2010. aasta alguses limiteeritud koguses ka CD kujul. Esikalbum äratas piisavalt tähelepanu ja bänd kutsuti soojendusartistiks Alice Cooperi ja Kid Rocki tuuridele.

Silma jäädi ka plaadifirmale Erache Records, kes peatselt sõlmis bändiga plaadilepingu ja juunis 2011 avaldati album «Pressure & Time». Albumi kujunduse tegi Storm Thorgerson, kes muuhulgas on kujundanud albumikaasi ka Led Zeppelinile ja vast üks tähelepanuväärsemaid töid on olnud Pink Floydi albumi «Dark Side of The Moon» kujundus. Albumi ilmumisele järgnesid tuuritamised koos ansamblitega Judas Priest, Queensryche ja Evanescence. Veebruaris 2012 asus ansambel Honey Pye stuudios Nashville'is salvestama uut albumit ning «Head Down» ilmus Earache Recordsi vahendusel 14. septembril 2012. Tänavu jaanuaris alustas ansambel uue albumi salvestust koos produtsendiga Dave Cobb ning «Great Western Valkyrie» ilmus 6. juunil.

 Piletid kontserdile tulevad müügile neljapäeval, 24. juulil kell 10.00 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles