Video: Ida-Ukraina separatist varastas MH17 hukkunu sõrmuse?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Ukraina separatist varastas MH17 hukkunu sõrmuse?
Ida-Ukraina separatist varastas MH17 hukkunu sõrmuse? Foto: Youtube

Sotsiaalmeedias liiguvad fotod, millel väidetavalt Ida-Ukraina venemeelne separatist varastab Malaysia Airlinesi lennuki õnnetuspaigalt sõrmuse.

Piltidel on kokku kolm sõjaväevormis separatisti, kes sorivad lennu MH17 hukkunute isiklikes asjades, kirjutab Daily Mail.

Musta baretiga heledajuukselist meest on näha hoidmas käes eset, mis paistab kuldsõrmusena. Ta võis selle võtta laibalt või siis leida pagasi hulgast.

Need fotod pani Twitterisse isik, kes kasutab nime Stabilizec. Pilte on jagatud tuhandeid kordi.

Kohe tekkis ka kommentaaride laviin, milles selline käitumine hukka mõisteti.

Kuid oli ka neid, kes arvasid, et mässulised püüdsid sõrmusel oleva võimaliku nime järgi laipa identifitseerida.

Meediasse jõudnud fotod võivad samas aidata lennuõnnetuse uurijaid, näidates et õnnetuskohas võisid toimuda hukkunute isiklike asjade vargused.

 298 surnukeha toimetati rongiga Harkivisse, kus need antakse üle Hollandi ekspertidele, kes need Amsterdami identifitseerimiseks toimetavad.

Ukraina separatistid andsid Malaisia esindajatele üle ka õnnetuslennuki mustad kastid ehk lennuandmete salvestaja. Nende abil loodetakse  jõuda jälile, mis toimus lennul MH17 viimastel hetkedel.

Hollandis ollakse šokeeritud sellest, kuidas Ukrainas hukkunute surnukehi koheldi. Need olevat olnud mitu päeva päikese käes ning hakanud lagunema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles