Kuula! The Sun eestotsas Tanel Padariga ilmutas uue singli

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Sun eestotsas Tanel Padariga ilmutas uue singli
The Sun eestotsas Tanel Padariga ilmutas uue singli Foto: promo

Ansambel The Sun eestotsas Tanel Padariga ilmutas täna uue singli "Ootab veel palju ilusaid maid".

Loo muusika autoriks on terve ansambel ning sõnade autoriks luuletaja Aapo Ilves.

Tanel Padar ütleb loo kohta, et lugu sündis bändiproovis: "Tavaliselt on ikka kellelgi mingilaadne ideepõhi olemas, mille kondikavale stuudios ülejäänu juurde sünnib.

Sel korral aga läks sedasi, et bänd tuli kokku ning loetud tundidega oli lugu olemas. Järelikult oli kõikides bändiliikmetes see lugu kuskil peidus ja seetõttu see ka nii kiiresti ja orgaaniliselt sündiski.”

"Vähemtähtsaks ei saa pidada ka Aapo Ilvese kirjutatud sõnu, mis sobivad kiiremale loole nagu valatult ning mille sõnum on see, et homme on alati parem ning ei tasu jääda enda või maailma poolt loodud "seinte" vahele kinni."

The Suni trummar Jaanus Salm usub, et lugu saab kindlasti kuuluma bändi repertuaari: "Usun, et laul leiab koha The Suni kuulajate südametes ning kindlasti meie enda kontsertkavas."

Värske loo võib leida esmakordselt juba sel kolmapäeval ilmuvalt kogumikplaadilt "Värvid", millel muuhulgas ka uuemaid lugusid Vallatutelt Vestidelt, Ott Leplandilt, Curly Stringsilt, Liis Lemsalult ning paljudelt muudelt toredatelt ning huvitavatelt artistidelt.

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles