Pildid ja video: «Simpsonite» fännil on 41 Homeri tätoveeringut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Animasarja «Simpsonid» fännil, kellel lapsena ei lubatud seda sarja vaadata, on nüüd 41 Homer Simpsonit kujutavat tätoveeringut.

Uus-Meremaal Aucklandis elav 27-aastane Lee Weir on sellest sarjast nii sissevõetud, et täiskasvanuna lasi tätoveerida oma lemmiktegelase Homeri palju kordi, edastab Daily Mail.

Oma 41 Homeri tätoveeringuga jõudis ta Guinnessi rekordite raamatusse.

«Mul ei lubatud lapsena vaadata sarja «Simpsonid, kuna mu isa oli sõna otseses mõttes nagu üks sealseid tegelasi Ned Flanders. Isa  keelas selle vaatamise, kuna perepead  näidatakse tema sõnul klounina,» lausus mees.

Weir lisas, et täiskasvanuna on ta seda animasarja väga palju vaadanud ja nautinud.

«Mu kaheaastasele tütrele Lucyle meeldib Homeri tätoveeringuid vaadata. Enim meeldib talle beebi Homer. Ma ei arva, et need tätoveeringud on mind paremaks inimeseks teinud, küll aga huvitavamaks inimeseks,» lausus uusmeremaalane.

Mehe tätoveeringud on teinud ta tätoveerijast sõber Ben Jenkins.

Guinnessi rekordite raamat kuulutas Weiri 5. juunil kõige suurema arvuga animategelase tätoveeringute tõttu ta rekordiomanikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles