15-aastase Hollandi poisi selfie, mis jäi viimaseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaysia Airlines lennu MH17 hukkunute mälestamine
Malaysia Airlines lennu MH17 hukkunute mälestamine Foto: SCANPIX

Ühele 15-aastasele Hollandi poisile ja ta emale jäi nende selfie elu viimaseks.

15-aastane Gary Slok ja ta ema Petra Langeveld tegid selle pildi olles Malaysia Airlinesi lennul Amsterdamist Kuala Lumpurisse, edastab Daily Mail.

Lend MH17 kukkus 17. juulil Ida-Ukrainas Hrabovo lähistel alla ning kõik pardal olnud hukkusid.

Ema ja poeg olid teel puhklusele Malaisiasse, kuid sinna nad ei jõudnud.

Gary Slok mängis oma kodukohas Lääne-Hollandis Maasluisi kohalikus noorte jalgpallimeeskonnas. Ta meeskonnakaaslased kirjeldasid teda kui suurepärast kaaslast ja head jalgpallurit.

«Gary ja ta ema Petra läksid oma unistuste reisile Malaisiasse. Kahjuks ei saanud nende unistus teoks. Neist jäi pilt, mis samas kajastab paljude teiste selles lennukis olnute saatust,» edastas Maasluisi jalgpallimeeskond.

Gary Slok oli üks 80 lapsest, kes möödunud neljapäeval hukkus. Elu kaotanud laste seas oli kõige noorem 21-kuune Kaela Goes, kes lendas koos vanematega Hollandist tagasi koju Malaisiasse.

USA luure andmetel tulistasid reisilennuki alla Ida-Ukraina separatistid Venemaa relvastuse toel.

Venemaa eitab oma osalust katastroofis ning näitab näpuga hoopis Ukrainale, mille juhid Venemaa arvates ei suuda separatistidega kokkuleppele jõuda ega vaherahu sõlmida.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles