Galerii: Positivuse telkla võlu ja valu

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kätte on jõudnud festivali Positivus teine toimumispäev. Festivaliala vastu tühjale lagendikule on tänaseks kerkinud tuhandeid telke- massiivsel ööbimiskohal on omad võlud ja valud. Elu24 käis vaatamas, mis seal toimub ja üle kuulamas asjaosalisi. 

 

 

Olenemata varastest hommikutundidest on telkides majutujad virgunud ja energilised. Tunnusmärgid sellest, et esimese festivali päeva õhtu oli meeleolukas ja vägijookide rohke, on igal sammul. Telklaala kustumatut melu kiidavad kõik seal viibijad, kõvas kuumuses võetakse päikesevanne ja veedetakse seltskondlikult aega. Massid on küll juba festivalialale liikumas, et esimesed artistid kinni püüda või jalad külma merevette pista, kuid on ka neid, kes telklast lahkumisele ei mõtlegi. Positivuse suurimast majutusalast ei puudu toitumise võimalus, meelelahutusprogramm väikeste kontsertide näol ja meeletud järjekorrad. Enim ootavad inimesed duši alla pääsemise võimalust. Tõsi, muud kohta, kus käsi pesta või ennast veega loputada, alal ei leidu. Närvipinget krutivad samamoodi välikäimlate mitme meetrised sabad.

Vaata videost, mida arvavad Positivuse elanikud oma peatumispaigast ise!

Kirjud, karvased ja sulelised- kõik on kohal! 

Sinu Elu24 otse Positivuselt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles