Kojamees: tütarde aeg on mul elatud kaine peaga...

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva ootel: Tarmo Kruusimäe selja taga EFFi ehk Eesti futifännide (sic!) lipp. Kas märkate, et keskmine lõvi on palliga?
Rahva ootel: Tarmo Kruusimäe selja taga EFFi ehk Eesti futifännide (sic!) lipp. Kas märkate, et keskmine lõvi on palliga? Foto: Marina Puškar

«Tütarde aeg on mul elatud kaine peaga... Nad ei tea mind sellisena, kes ma kunagi olin,» ütleb punkmuusik ja poliitik Tarmo «Kojamees» Kruusimäe (47) Kroonika veergudel.

Kojamees: Ma pole 13 aastat üldse joonud. Joomine on ju haigus. Sellega on ju sama lugu nagu meeallergiaga - sööd mett, kõri läheb paiste, sured ära. On siis mõtet seda mett mekkima hakata? Ma ei saa endale alkoholi lubada.

Lapsed ei tea mind sellisena, kes ma kunagi olin. Vanem tütar oli 2,5 aastane, kui alkoholi jätsin. Nad pole mind kunagi purjus peaga näinud ja nende jaoks on jõle kummaline kuulda, milline ma nooremana olin. Neil puudub võrdlus. Aga eks elus on vigu tehtud küll...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles