Marten Kuningas kolis Käsmu elama

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas koos pisikese fänniga Tallinn Music Week`il
Marten Kuningas koos pisikese fänniga Tallinn Music Week`il Foto: Viktor Burkivski

«Üks mis kindel, ma ei püüa ega peagi õnneks enam end nii meeletult ja meeleheitlikult tõestama, kui siis seal televiisoris mõne nädalaga,» tõdeb viis aastat tagasi superstaarisaate karussellilt kolmanda koha võitnud Marten Kuningas Kroonika veergudel.

Hetkel salvestab Marten Kuningas (28) oma uut albumit  Eesti ühes kaunimas, uhke ajalooga kaptenite külas Käsmus. Praktiline mees on pühkinud taldadelt kalli pealinna üürikorteri tolmu ning alates juunist sai temast Käsmu elanik. Muusik kolis oma vanemate suvekodu hoovimajja.

Kuidas kavatseb Marten end tulevikus ära majandada?

Marten: On olnud raskemaid aegu, praegu on okei. Esinemisi jagub. Nädala lõpul laulsin Patarei Kultuuritolmul, sel laupäeval olen kutsutud esinema Lätti Positivus festivalile. Pühapäeval astun üles Tallinna Merepäevadel.

Kohe-kohe peaks ka Hooandja saidile jõudma videoklipp, mis kutsub üles uue plaadi «Praktiline mees» väljaandmist toetama.

Edu uuele Käsmu elanikule ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles