Kahvliahvi Metsakohvikus kuuleb ägedat eksperimentaalmuusikat

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahvilahvi Kokakool
Kahvilahvi Kokakool Foto: Merle Liivak

Juba järgmisel nädalavahetusel, 26. juulil, Soomaa laante vahel aset leidev pisifestival Kahvliahvi Metsakohvik pakub metsamüstilist elamust maitsemeeltele lisaks ka nõudlikele kõrvadele.

Sündmusel, kuhu on oodatud looduse-, gurmee- ja muusikasõbrad, astuvad üles hinnatud eksperimentaalmuusikud Galaktlan ja Spice Mouse Eestist ning Antti Tolvi Soomest. Elektrooniline artist Taavi Laatsit aka Galaktlan lubab esitada oma uut, senisest ämbientsemat ja metsaidülli täiuslikult sobituvat muusikat. Spice Mouse´i magamistoapoppi tunnevad indie-muusika huvilised hästi. Artistinime taga seisva Laura Vunki ülesastumise Kahvliahvi Metsakohviku sündmusel teeb aga eriliseks tõik, et kontserdilaval on teda seni nähtud umbes sama harva nagu on siinmail leitud sõnajalaõisi.

Eksperimentaalpianist Antti Tolvi on korduvate esinemistega Eestis juba tuntust kogunud. End India pühalinnas Varanasis sealse klassikalise muusika alal täiendanud muusik esitab Karuskosel päikeseloojangu aegu meditatiivset klaverimuusikat, mille puhul väärib tähelepanu põnev seik, et Tolvi ootab korraldajatelt häälest läinud pilli.

Piletilevist pääsme omandanud külalisi ootab lisaks kontsertidele Kahvliahvi Kokakool tuntud tegijate juhendamisel nagu näiteks Nami-Nami toidublogi perenaine Pille Petersoo. Hõrku ja ainukordset metsagurmeed pakub Toomas Läätse pop-up-kohvik. Meisterdamisnurgas õpetatakse metsamaterjalidest Soomaa põliselanike kehakaunistusi tegema. Lisaks saab nautida toiduanimatsiooni, kanuuga sõita, isegi sauna. Kohal on ka vintage-fotograaf, kes teeb pilte metallplaadile ning klaasile.

Lisainfo SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles