Kadrina valla noored algatasid festivali

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abraham
Abraham Foto: Viktor Burkivski

Festival «Terve Fest» on alguse saanud Kadrina valla noorte igasuvisest MTB rattavõistlusest, mis kasvas iga aastaga aina suuremaks. Sellel aastal toimub sündmus laupäeval, 26 juulil Lääne-Virumaal Udrikus.

«Terve Fest» toob ühele üritusele nii Eesti parimaid hiphopartiste kui ka -bände. Juba oma teisel toimumise aastal tekkisid rattasündmuse juurde ka artistide esinemised, ning üsna pea muutus muusika ürituse peamiseks osaks. Muusikafestivali nimetust kannab «Terve Fest» juba neljandat aastat. 

Lisaks bändidele ja räpparitele võib festivalilt leida ka grafitikunstnike, rulasõitjaid ning trikirattureid.

Nimekamatest räpparitest on üles astumas Abraham, Pok ja Lord, kuid mainimata ei saa jätta ka bände Everfall ning Her Memorial Discourse, kes oma žanris juba laineid löövad. Eelnevatel aastatel on «Terve Festi» tuntumad esinejad olnud Genka, Nevesis, Suur Papa, Revolver, Tommy Cash, Ziggy Wild, Kurjam, Maxtraktor.
 
Festivalialal on lisaks lavale ka piibubuss, toitlustaja, grafitisein, mini-rularamp, rattarada ning telkimisala. Ning kuna päev enne festivali toimub samas kohas tasuta soojenduspidu, siis kaugemalt tulijatel on mõnus reedel juba telk püsti panna ja nautida festivalielamust kuni pühapäevani.

Lisainfo SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles