Justin Bieberist sai interneti kunn!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Hallo, armsad lugejad! Portaal Bieber24.ee tegutseb jälle!

Värskeimad rindeteated väljaandest Starpulse kõnelevad meile, et Bieber sai just interneti kõige otsitavamaks inimeseks, tõugates sellelt troonilt senise suverääni Lady Gaga. Otsingumootori Ask Jeeves andmetel tehakse Bieberi kohta kolm korda rohkem päringuid, kui jalgpallur David Beckhami kohta. Samas, hiljuti ilmus meil artikkel pealkirjaga «Justin Bieber guugeldab ennast». Nii et mine tea, kust need tippnumbrid tulevad.

Google Trends jälle annab hoopis huvitava tulemuse. Kui vaadata, mis keeltes otsitakse sõnapaari «justin bieber» kõige rohkem, siis juhib tabelit tagalogi keel, mida kõnelevad 22 miljonit Filipiini kodanikku. Huvitav, kas «justin bieber» tähendab midagi tagalogi keeles ja kui, siis mida? Mõned Eestis tavalised sõnad ja isegi nimed tähendavad ju soome sugulaskeeles hoopis teistsuguseid asju…
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles