Vii ennast kurssi! Tallinnast saab Saaremaa rannapeole eribussidega

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal peeti maha suursugune rannapidu
Saaremaal peeti maha suursugune rannapidu Foto: Indrek / Elu24

Eesti suurim rannapidu- SAAREMAA RANNAPIDU- toimub tänavu 18.-19. juulil!

Eeloleval nädalavahetusel 18.-19.juulil toimuvat Saaremaa Rannapidu toetab Estonian Lines OÜ, mis sõidutab pidutsejad otse pealinnast Mändjala randa ja pärast koju tagasi eribussidega!

Bussid väljuvad:

Reedel 18.juulil kell 15.45 Tallinna Bussijaamast Mändjalale;

Laupäeval 19. juuli kell 9.45 Tallinna Bussijaamast Mändjalale;

Kuressaare bussijaamast väljub buss Mändjalale reedel 18. juulil kell 19.50 ja laupäeval 19. juuli kell 13.45.

Pühapäeval 20.juulil sõidutatakse pealinnast tulnud pidutsejad kell 15.30 väljuva bussiga tagasi koju. Buss sõidab marsruudil Mändjala – Kuressaare – Tallinn. Kuressaare ja Mändjala vahel on pärast pidu sõit tasuta. Bussipiletid Tallinnast ja tagasi Tallinna ainult ette broneerimisel hinnaga 15 eurot üks suund ja 30 eurot edasi-tagasi.

Kohtade arv bussides on piiratud- kes ees, see mees!  Et kindlustada endale koht eribussis, tuleb saata sellekohane email aadressile info@estonianlines.eu.

Mändjalal toimub saabumine ja lahkumine  kämpingu väravas.

Lisainfo busside kohta telefonil: 5188493

Neljandat suve järjest toimuval üritusel astub Mändjala rannas ja kämpingus aset leidval rannapeol kahel laval üles hulgaliselt häid artiste nii Eestist kui kaugemalt. Festivali peaesinejateks on Inglismaa d’n’b legend SIGMA ning Prantsuse house-muusika tõusev täht, klubihiti «Changes» autor DJ FAUL!

Nagu Saaremaa Rannapeol kombeks, on avatud telklaager, Club Privilege VIP-ala ning kohal on erinevad atraktsioonid – sel aastal on esmakordselt võimalik oma vaprust proovile panna näiteks ka katapuldil, mis lennutab inimesed mitmekümne meetri kõrgusele taevasse.

Pärast peo lõppu on unetutel võimalus nautida öökino ning päevasel ajal toimuvad rannas erinevad virgutavad sportmängud ja võistlused. Avatud on suvised rannabaarid. Saaremaa Rannapeo piletid on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti. VIP-pileti saad tellidai tre.ee peokeskuse kaudu.

 Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles