Laupäeval Club Tallinnas Shotiralli vol. 3

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Club Tallinnas Shotiralli vol. 3
Laupäeval Club Tallinnas Shotiralli vol. 3 Foto: Club Tallinn

Sellel laupäeval klubis Tallinn SHOTI RALLI järjekorras kolmas öine kiiruskatse "Kõik shotid sheigitavad". "Pitse jagub kõigile ja kõigele. Shoti ralli vol. 1 ja vol. 2 ajal kippusid järjekorrad pikaks venima, kuid seekord pole muretsemiseks põhjust, vajadusel ronin kasvõi ise leti taha," lubab Club Tallinna programmijuht Tiit Uibusaar lisades, et "kõige parema meelega oleksin ma siiski abiks shottide joomisel".

Nagu ikka murravad baaris tööd tõelised professionaalid ja oma ala meistrid, kes pakuvad parimaid suviseid maitseelamusi ka kõige nõudlikumale shoti-gurmaanile.
 

Shotivabrikut juhatavad Tarmo ja Kaija, kelle töökad käed valmistavad jõu- ja ilunumbreid kasutades nii Topsi Keisri, Pitsi PIMPe, Konni Gigoloid, Liksi laadungi kui ka Puhja Piraadi! Ning loomulikult meie maja kõige populaarsemat shotti Bitchi Pits. Laupäevane erishott on kahtlemata Ärapanijast tuttav Jõmmikärakas.

Sujuva kiirenduse tagab sõbralik hinnapoliitika - 8 shotti 64 krooni!!!

Muusikapuldis segab teravat kihisevaga DJ Sven Arusoo (Sky Plus).  
Naistele on sissepääs südaööni tasuta.
Kutsed kehtivad! Pilet 100kr.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles