Kolmeks kuuks vangimõistetud Lindsay Lohan võib pääseda 23 päevaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan kohtus koos oma advokaadi Shawn Chapman Holleyga
Lindsay Lohan kohtus koos oma advokaadi Shawn Chapman Holleyga Foto: SCANPIX

Näitlejannal, kes teisipäeval katseaja tingimuste rikkumise päras vangi mõisteti, on lootust pääseda kolm korda lühema vangistusega.

2007. aastal jäi Lohan vahele joobes autojuhtimisega, ta sai selle eest karistuse katseajaga. Katseaja üheks tingimuseks oli alkoteemalistel loengutel käimine. Teisipäeval leidis kohus, et Lohan on käinud loengutel liiga vähe ja seega rikkunud katseaja tingimusi, kirjutab news.com.au.

Kuigi Lohan kinnitas, et üritas ühitada loengul käimist ja tööd nii hästi kui võimalik, määrati talle 90 päeva pikkune vangistus.

Kuid äsja teatas Beverly Hillsi šerifi büroo, et praktiliselt tähendab selline karistus naisterahvale, kes on ka avalikkuses tuntud, karistusajast vaid veerandi äraistumist. Seega võib Lohan pääseda vaid 23 päevase vangistusega, kirjutab TMZ.

Lohanil tasub ka vangis olles samuti hästi käituda ja loota järeleandmistele ka see-tõttu, et USA vanglad on ülerahvastatud. Karistust peab Lohan kandma hakkama hiljemalt 20. juulist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles