Erotic Cinema pidu vallutas taas vallatute kaunitaridega klubi Teatri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval, 12.07 vallutab kubi Teatri taas sensuaalne ja erutav Erotic Cinema pidu. 

Seekordse Erotic Cinema peo teemaks on burlesque enda täies hiilguses.

Burlesque on olemuselt meelelahutuslik segaeeskavaga kontsertetendus, mida esitatakse kabarees, music-hall'is või sel laupäeval klubis Teater. Burlesque'i show'd said Ameerikas tuntuks 1860. aastatel ning seda peamiselt tänu suurepärasele show-programmile, kus omavahel segunesid maitsekalt sensuaalne striptiis ja nilbed naljad.

Meie enda klubi Teater tantsijad toovad kõigini maailmakuulsate burlesque'i esindajate ilu ja võlu. Eeskujuks on seejuures neidudele eelkõige burlesque'i kuninganna Dita von Teese, kes on kuulus burlesque'i tantsija, modell ja disainer ja just tema on see naine, tänu kellele tänapäeva maailma jaoks on välja kujunenud selline sensuaalne stiil nagu burlesque. Lisaks kaunis Miss Polly Rae, kes on laulja ja tantsija ning ühtlasi neoburesque'i üks silmapaistvamaid esindajaid ja Evelyn ja Mae West, kes on 40ndate, 50ndate ja 60ndate sensuaalsuse sümbolid ja kuulsad burlesque-esinejad.

Erotic Cinema raames muutub kogu klubi selleks ööks tõeliseks kabareeks, kust ei puudu erootlised burlesque-esinejad, sensuaalsed kabaree-show'd ja erutavad Eesti enda Dita von Teese'ide etteasted.

Oodata on enneolematut burlesque-show'd kõikidel klubi Teater lavadel ning eriti erutavaid etteasteid Teatri Members Lounge'is 

Ekraanidel näidatakse maailma erutavamaid burlesque-show'sid ja meeleolu aitab luua sensuaalne tantsumuusika.

Erotic Cinema on kord kuus toimuv üritustesari, kus külalistele pakutakse erutavaid elamusi nagu vanades klassikalistes erootikafilmides. Tänapäeva pornost ja labastest paljastustest küllastunud maailmas soovib Klubi Teater maitseka erootika jälle au sisse tõsta.

Sensuaalset atmosfääri aitab luua Viru Valge ning erootilised hitid on kokku seadnud DJ Slam ja DJ Rami.

Üheks ööks muutub Klubi Teater kohaks, kus piirid  erootlise fantaasia ja reaalsuse vahel on väga hägused.

Üritusele eelnevalt saab ennast põnevil hoida klubi Teater põneva loosimismänguga, mille toetajaks on SK praktika ja mille raames läheb loosimisele vapustav 10 korra pääse naiselikku ja seksikasse postitantsutrenni.

Vaata galeriist, mis toimus "Erotic Cinema - 50 shades of Grey" seksikal peol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles