Intsikurmu festivali peaesinejad on Epliku ja Randalu duo ning Instrumenti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instrumenti kontsert Rock Cafe's
Instrumenti kontsert Rock Cafe's Foto: Jelena Rudi
Intsikurmu metsapark kutsub kõiki muusikasõpru augusti alguses Põlvasse! 1. augustil algaval kahepäevasel festivalil on võimalus osa saada VAIKO EPLIKU ja KRISTJAN RANDALU ühistööst „Lahkhelid“. Loojate endi sõnul koosneb kava improvisatsiooniliste elementidega rikastatud jazz-ilikust muusikast, kus Randalu arranžeeringus kõlavad Epliku lood läbi teistsuguse prisma.

Läti duo INSTRUMENTI on selle kümnendi parim ja nõutuim Balti kontsertesineja. Bänd on esinenud Baltimaade suurimatel kontserdilavadel ning osalenud arvukatel festivalidel Euroopas, Venemaal ja USAs. Hiljuti soojendasid nad Depeche Mode`i.

Põlva Intsikurmu metsapargis astuvad kahel laval üles 23 bändi. Teiste seas THE IRRATIONALS (Soome), FRANKIE ANIMAL, MARTEN KUNINGAS, SUPER HOT COSMOS BLUES BAND, LIISI KOIKSON BAND, TIIT KIKAS, GORO LANA, CHALICE, I WEAR EXPERIMENT ja paljud teised. Vaata festivali kava SIIT. Head muusikat toetab festivalil pakutav hea toit ja jook, lasteala ja ürgne loodus.

Intsikurmu 2014 toimub 1.–2. augustil Põlvas. Festivalipassid on Piletilevi eelmüügis saadaval hinnaga 25 eurot ning üksikpileti hind on 15 eurot.

Festivali ametlik telklaager paikneb Põlva linna staadionil (Metsa tn 8). Pesemisvõimalus külastajatele on avatud kõrvalhoones. Ööbimisvõimalusi pakuvad ka kohalikud majutusasutused, tutvu nendega siin.

Lõuna-Eesti suurim hea muusika festival Intsikurmu on välja kasvanud Uue Ajastu Festivalist ja toimub viiendat korda. Videoinstallatsioonid, head esinejad ning mõttega muusika on see, mis iseloomustab suurmeeste Jakob Hurda ja Jaan Vahtra vaimust kantud Intsikurmu festivali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles